Múlt hét

2012.02.27. 14:37 porcicus

Olyan sok apróság történt, ami már kitesz egy bejegyzést :)

A házban lakó magyarok közül igazán csípünk egy párt (a többieket is azért ;) ) Nagyon kedvesek velünk, ahogy a többiek is, és egész sok programot csinálunk együtt. Én például Judit segítségével lehet dolgozni fogok, ugyanis az ő főnöke kislányára kellene vigyázni. Ők is magyarok és kifejezetten magyar bébiszittert keres az anyuka. Egyébként egy nagyon király cukrászdájuk van a férjével Stuttgartban. Hétvégénként kenne dolgozni, 4-5 órát csak meg hétközben, ha beteg a kisgyerek. Egyelőre az előző bébiszitter március végéig dolgozik, utána lesz rám szükség. Judit volt olyan kedves és bevitt Stuttgartba, hogy megbeszéljem ezeket a részleteket az anyukával, utána meg egy jót csavarogtunk a Königstrasse-n.

Pénteken Mikivel elmentünk együtt ebédelni, én bekerekeztem a városba a napsütés örömére, bevásároltam, és az étteremnél találkoztunk. Mivel nagyon jó móka volt, szeretnénk rendszert csinálni belőle. Aztán ua fent említett emberkékkel péntek este munka után elmentünk valami városkába korcsolyázni :) A pláne az volt a dologban, hogy 80-90évek diszkót rendeztek a jégen, hát haláli jó volt! El is fáradtunk mind a négyen, másnap szombaton pedig FTS sütés és fröccs iszogatás volt a program. Ja de ez előtt meg kirándultunk Mikivel, elmentünk egy víztározóhoz, ami már a Fekete erdőben van, mert kiderült, mi a közelében sem vagyunk, hát így már nem is szeretnék tovább itt lakni :) Nagyon fura volt a csend, amit ott tapasztaltunk, 15 percenként ha jött egy autó, igaz, az mindig Porsche volt... Visszafele beugrottunk egy design bútor outletbe, hát, mindent láttunk, amit korábban a neten kinéztünk, a kedvenc a Stark konyhai felszerelések voltak. Mivel outlet, minden olcsóbb az eredeti áránál, így a legkisebb ülőkék, vagy puffok kerültek olyan 120 euróba, a fotelok 1500-ba, az asztalok meg 4000-be. Igazán kedvező árak.

Nézegessétek a linket, amit küldtünk a képekhez, mindig frissül, most is, a kirándulással és egyéb élményekkel.

Miki szokott beszélgetni a hétvégi programokról a munkatársaival, így elmesélte azt is, hogy a jó idő beálltával az erkélyen tárolt mélyhűtős cuccok kiolvadtak, így megkellett enni őket. De semmi bajuk nem lett. Erre Miki főnöke (akitől a bicóját kapta) felajánlotta a kis mélyhűtőjéét, amit mióta családos ember nem használ :) Remek, ilyen dolgok csak úgy az ölünkbe hullanak, ma írta Miki, délelőtt, hogy meg is kapta, hozza haza este.

Én meg ültettem paradicsomot, snidlinget és petrezselymet, mert sokat süt a nap az erkélyünkre, így biztosan jobban megnőnek majd, mint az otthoniak az erkélyemen, ami keletre néz. Egyébként folyamatosan edzek, már csak 2 hetem van hátra a 2 hónapból. Hát, egészen szenvedek mostanság, mert az utolsó 4 hétben már 60 perces edzések vannak, az intervallumokban elvégzett gyakorlatok nehezek és nem 30 másodpercig, hanem 45 vagy 60 mp-ig kell csinálni őket. Viszont, már látszik az eredménye :) (miért csak most?) ami segít, hogy minden nap megtudjam csinálni az ugrabugrát.

Esküvő szervezése jól áll, meghívókat a héten feladjuk, honlap kész, meg a lista is, hogy mi van még hátra, ez egy nagyon fontos dolog, enélkül elvéreznénk, de no para! És Ti izgultok már a nagy napunk miatt?

A bejegyzés trackback címe:

https://eszter.blog.hu/api/trackback/id/tr184215372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vixi84 2012.03.01. 16:43:26

Hát hogy a fenébe ne izgulnék, nincs még ruhám!!!:))
süti beállítások módosítása