Autó: Jó.

2012.07.15. 19:46 rozsamiklos.hu

Ezt mondta a szerelő. Megnézettem, mert magam nem hittem, hogy minden rendben van vele. Pedig de. km kevés, belül patent, kívül is okés, gumik jók, télik is, motor csendes. Egyébként egyre jobban megy, mert az elején még erőtlen volt a sok állástól. Ezek szerint egy darabig nem kell a szervizzel foglalkoznom.

multipla 2.jpg

Na ennyit a technikáról. Ma ötünket elvitt a Ludwigsburgi kastélyba (ami akkora mint egy fél város), és naggyon vidámság volt útközben, jó kis közösségi tér a Multipla gyomra. 

Autót venni Németországban egyébként kellemes és magától értetődő dolog, a zsemlemorzsa vásárlásával van egy stressz-szinten. Megveszed az autót a tulajdonostól, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. majd bemész a hivatalba szombaton reggel, látod, hogy te vagy a 44-ik, rossz tapasztalatok miatt elszomorodsz, de 20 perc után te következel. Adásvételit nem kérnek, csendben elveszik a papírokat, egyből mehetsz a szomszéd irodába, ahol a szemed előtt nyomják a rendszámot. Meleg, amikor a kezedben van. Mire visszaérsz az első hivatalba kész vannak a papírjaid. 13 perc volt. Bejegyzés, új forgalmi kitöltve, egyedi rendszám. Tetszik.

multipla 1.jpg

Ja, és tudom, hogy ronda. De egyszer ülj bele, sose fogsz kiszállni :) és hát mit is mondjak piros kárpit van.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszter.blog.hu/api/trackback/id/tr354658405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása