Szfvár, Ungarn

2012.01.05. 14:35 porcicus

Nagyon jól éreztük magunkat abban a 10 napban, amíg Miki is itthon volt :) Elnézést kérünk azoktól akikkel nem tudtunk találkozni ebben az intervallumban. Mentegetőzni nem szeretnénk, ez most így jött ki. Akikkel meg sikerült, azoknak köszönjük szépen, nagyon szuper volt, ennyire sosem pörögtünk még, élveztük is nagyon. Ilyen sokáig tartó, több napi hajtást (a jó értelemben) nem tapasztaltunk eddig. Nem volt rossz, csak a történteket hónapokig fogjuk feldolgozni utólag. Mint valami űrszonda esetében, ami adatokat sugároz az univerzumról a Földre minden egyes nap, de azokat az adatokat a tudósok csak évek múlva elemzik, mert egyszerűen nem tudnak olyan gyorsan analizálni, amilyen gyorsan kapják az adatokat a szondától.

A bloggal kapcsolatban kérdeztetek ezt-azt, például nem tudom sajnos kikapcsolni a bejelentkezést a kommenteléshez, illetve elnézést, hogy nem irodalmi értékű bejegyzéseket írunk eszméletlen vicces kifejezésekkel :) az még nem megy, viszont a posztolási gyakoriságot igyekszünk növelni (főleg, hogy nekem semmi dolgom) illetve részletesebben írni.

Szami, köszönjük a képet!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszter.blog.hu/api/trackback/id/tr1003521886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idzsi 2012.01.07. 14:25:32

Nagyon édik vagytok,viszont Miki sapkája nem szép.

Szamee 2012.01.19. 10:33:30

:) Köszönöm a bújtatott reklámot. Jó volt látni benneteket!

rozsamiklos.hu · http://www.rozsamiklos.hu 2012.01.19. 19:41:19

Sapimmal semmi baj :P
Nincsmit. Viszont azt a mai napig nem értjük, hogy ha már lement a nap, akkor hogy lőttél délelőtti képet..
süti beállítások módosítása